Blog afbeelding

Jabra Engage 55 Headset Draadloos Hoofdband Zwart, Titanium - 20240709230008257

Jabra Engage 55 Headset Draadloos Hoofdband Zwart, Titanium

Jabra Engage 55. Type product: Headset. Connectiviteitstechnologie: Draadloos, Aansluitbereik: 150 m. Gewicht: 83 g. Kleur van het product: Zwart, Titanium

Specificaties

Drukbezette lijn

Voer betere gesprekken, zowel thuis als op kantoor, met Engage 55. Deze intuïtieve headset is ontworpen voor iedereen die een groot deel van de dag telefoneert of virtueel vergadert, en biedt u een groot draadloos bereik en de hoogste beveiligingsniveaus, voor maximale gemoedsrust.

\nOf u nu thuis werkt of op een druk kantoor, met Engage 55 klinkt u professioneel in elk gesprek, wat er ook om u heen gebeurt.

Onbelemmerd gespreksbereik

Of u nu thuis of op kantoor werkt, het is prettig om vrij rond te kunnen lopen. De compacte USB DECT-adapter van Engage 55 biedt een draadloos bereik tot 150 m vanaf uw computer, en maakt het ook gemakkelijk voor u om met uw laptop rond te lopen terwijl u in gesprek bent.

\nEven naar de keuken voor een kopje koffie, of een paar rondjes lopen door het kantoor, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of uw verbinding het wel houdt.

Voeding. Bereik. Beveiliging.

DECT draadloos is speciaal ontworpen voor draadloze communicatie, wat het ideaal maakt voor werknemers die veel moeten bellen en extra mobiliteit nodig hebben. Het draadloze DECT-bereik van Engage 55 is tot maar liefst 15 keer zo groot als het gemiddelde bereik van een klasse 2 Bluetooth®-apparaat.

\nEn als u in een druk kantoor werkt, is DECT draadloos bestand tegen de drukte van grote aantallen mensen die op dezelfde plaats werken, zodat u een heldere, robuuste en veilige verbinding krijgt voor uw gesprekken.

Net Fort Knox. Maar dan kleiner.

Hoe u dezer dagen ook werkt, als u vaak spreekt over gevoelige informatie, is het belangrijk dat u weet dat de gegevens beveiligd zijn.

\nDe ultraveilige draadloze adapter voor Engage 55 is gecertificeerd voor het hoogste DECT-beveiligingsniveau C. Maar omdat wij uw gegevensbeveiliging erg belangrijk vinden, overtreffen we zelfs het DECT-beveiligingsniveau Stap C met extra FIPS 256-bits versleutelingsalgoritmen van militaire kwaliteit, om afluisteren te voorkomen en gesprekken veilig te houden.

Professionele uitstraling

Wanneer u achter elkaar belt of virtueel vergadert, is elk woord belangrijk. Engage 55 is voorzien van een indrukwekkende noise cancelling microphone die achtergrondgeluiden helpt te blokkeren, zodat u altijd klinkt als een professional, vanuit welk kantoor u ook werkt.

\nDe luidsprekers zijn geoptimaliseerd voor duidelijke spraak, terwijl wideband audio zorgt voor glasheldere, natuurlijk klinkende gesprekken. En zo hebt u nooit meer last van krakerige, robotachtig klinkende stemmen, maar krijgt u alleen nog maar boeiende gesprekken

In enkele seconden van koffie naar telefoon

Vanaf het moment dat u uw nieuwe Engage 55 uitpakt, bent u klaar om moeiteloos te bellen. Sluit gewoon de vooraf gekoppelde USB DECT-adapter aan op uw computer en u kunt aan de slag.

\nMet deze gebruiksvriendelijke headset met één aansluiting bent u nooit meer dan een paar seconden verwijderd van uw eerste gesprek via de computer.

Net zo flexibel als uw planning

Of u nu aan hot desking doet of wisselt tussen thuis en kantoor, onze duurzame Link 400 USB DECT-adapter is gemaakt om alles aan te kunnen.

Hij is zo ontworpen dat het risico op schade wordt verminderd, zelfs als u de stekker in uw laptop laat zitten. Perfect voor bedrijven met een clean desk beleid, of werknemers die niet altijd op dezelfde plek willen werken.

Werkt net zo lang door als u

Een slecht zittende headset kan uw aandacht afleiden van het gesprek. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat Engage 55 lichtgewicht is, met een lage klemkracht, zodat u geen last krijgt van druk of warmteontwikkeling.

\nZelfs als u de hele dag achter elkaar aan het bellen bent, kunt u er dus op vertrouwen dat uw headset u helpt koel en comfortabel te blijven.

Rust en stilte

Niemand wil degene zijn die altijd schreeuwt aan de telefoon. Daarom heeft Engage 55 instelbare Sidetone ingebouwd.

\nTerwijl u praat, speelt Sidetone een beetje van uw stem af in de luidsprekers om het volume van uw spraak te regelen, u gerust te stellen dat de microfoon werkt en om gespreksmoeheid tegen te gaan.

Daar zorgen wij voor

We hebben de Engage 55 ontworpen met SafeToneTM 2.0, voor superieure ingebouwde gehoorbescherming.

\nWaar bestaat SafeTone 2.0 uit?

\nPeakStop™ voorkomt plotselinge, luide geluidspieken\n \nIntelliTone™ 2.0 beperkt de totale geluidsbelasting\n \nNormalisatie van het spraakniveau en intelligente preventie van akoestische schokken zorgen gedurende de hele dag voor comfortabele geluidsniveaus

\nDeze geavanceerde technologie beschermt uw gehoor en helpt de virtuele gespreksmoeheid te voorkomen die het gevolg kan zijn van slechte audio.

Werkt met alles

Welk communicatieplatform u ook gebruikt, Engage 55 is er klaar voor. Hij werkt met alle belangrijke UC- en contactcenterplatforms voor een naadloze ervaring. De UC-variant is gecertificeerd voor Google Meet, Zoom en meer, terwijl de Microsoft-variant gecertificeerd is voor Microsoft Teams.

Loopt altijd voorop

Er is genoeg om meteen enthousiast over te zijn en onze regelmatige firmware-updates houden de Engage 55 in topconditie.

\nOnze Jabra Xpress- en Jabra Direct-software houdt uw headset up-to-date en zorgt ervoor dat hij nog jarenlang even soepel werkt als op de dag dat u hem uitpakte.

Bescherm uw concentratie

Het ingebouwde busylight op Engage 55 helpt u ongestoord te kunnen doorwerken. Het lampje brandt automatisch rood wanneer u in gesprek bent, zodat iedereen in de buurt kan zien dat u niet moet worden gestoord.

Altijd klaar voor actie

Met een batterijduur tot 13 uur* is het onwaarschijnlijk dat u halverwege zonder voeding komt te zitten. Maar in het onwaarschijnlijke geval dat u toch het gevreesde 'batterij bijna leeg' hoort, betekent opladen tijdens een gesprek2 dat u nooit een gesprek hoeft te onderbreken. Sluit gewoon de kabel aan en ga verder met het gesprek.

\n1 De stereo/mono-headsets hebben een batterijduur tot 13 uur. De batterijduur voor convertible modellen is tot 9 uur. 2 Stereo- en monovarianten. Niet aanbevolen voor het convertible model.

Speciaal voor u gemaakt

Omdat iedereen zijn eigen voorkeuren heeft, is Engage 55 verkrijgbaar in drie verschillende draagstijlen voor elke werkvoorkeur, met een stereo-, mono- en een convertible model dat wordt geleverd met een oorhaak, nekband en hoofdband, zodat u de stijl kunt kiezen die het best bij u past.

Prestatie
Headset
Hoofdband
Zwart, Titanium
Stereofonisch
Knop
On-ear control unit
Knoppen
Ja
Jabra PeakStop, Jabra SafeTone, Jabra Safetone G616
Ja
Poorten & interfaces
Draadloos
Ja
40 - 16000 Hz
150 - 6800 Hz
150 m
Hoofdtelefoon
Supraaural
Microfoon
Boom
100 - 7300 Hz
Unidirectioneel
2
Ja
Ja
Accu/Batterij
Ja
Lithium-Ion (Li-Ion)
13 uur
Eisen aan de omgeving
-5 - 45 °C
-10 - 55 °C
Gewicht en omvang
83 g
Verpakking
173,5 mm
45 mm
204 mm
Inhoud van de verpakking
Ja
USB Type-A
Ja
1"

Url voor meer informatie: https://prijsengel.nl/9559-410-111-jabra-engage-55-headset-draadloos-hoofdband-zwart-titanium

Bent u op zoek naar Jabra Accessoires,
neem dan een kijkje op: https://prijsengel.nl/accessoires